Wie zijn wij?

In een lastige en steeds veranderende woningmarkt is goed en eerlijk advies van belang.

Wij van Rick Real Estate zijn een laagdrempelig en transparant VBO makelaars kantoor gevestigd in het hart van het bruisende Regentessewartier waar u, met onze kennis van de huidige markt, voor dit advies terecht kunt.

Oprichter en directeur Rick Ramnarain is gestart aan de Beeklaan en sinds 22 jaar gevestigd aan het Regentesseplein. Hij heeft ruime ervaring als gecertificeerd makelaar-taxateur o.z. Als VBO makelaar beschikt hij over de benodigde expertise die altijd up-to-date is door de verplichte Permanente Educatie.

Paula is enkele jaren geleden toegetreden tot ons team. Zij is een ervaren binnendienst medewerker en ondersteunt de makelaar bij alle facetten van de makelaardij. Ook heeft zij ruime ervaring in het beheren van onroerend-goed. Zij heeft haar ervaringen opgedaan bij een Particuliere belegger, Bouwmanagement Bureau, Vastgoed management organisatie en een vastgoed beheerkantoor.

Dennis is al enkele jaren actief binnen ons team. Hij is een veelzijdige medewerker die zich vooral bezighoudt met bezichtigingen en beheerszaken. Hierbij komen zijn technische kennis en vaardigheden goed van pas en voorziet hij onze klanten van de beste service mogelijk.

Patrick is sinds kort toegevoegd aan ons team. Hij is bezig met een carrière switch en is gestart met de opleiding Assistent Makelaar.

 

DSC 9194 4

Ons kantoor is niet gespecialiseerd in één bepaalde tak van de makelaardij.

Met meer dan 25 jaar ervaring adviseren wij bij aan- en verkoop, aan- en verhuur en verzorgen wij taxaties van woningen en appartementen waarbij wij zelfs de meest complexe dossiers (situaties) niet uit de weg gaan.

Verder beheren wij diverse woningen en winkels voor particuliere verhuurders. Hierbij maken wij gebruik van Vastgoed App voor efficiënt vastgoed beheer. Alle betrokken partijen (eigenaar, huurder en beheerder) zijn hierdoor Real-time op de hoogte.

Ons doel is een tevreden klant. Wij denken dat wij hierin geslaagd zijn aangezien vele relaties meermaals gebruik maken van onze dienstverlening

Naast het streven naar een eerlijk biedproces, willen wij als team een steentje bijdragen aan de maatschappij. Daarom voorzien wij in samenwerking met de Voedselbank Haaglanden bij iedere transactie vier gezinnen in de regio van een voedselpakket.

Bel ons dus gerust op 070 - 346 64 97 of kom langs op ons kantoor.

Wij staan u graag te woord!

Promo 031 RRE

 

 

Rick Real Estate is aangesloten bij: Rick Real Estate maakt gebruik van: Rick Real Estate doneert aan:
Cropped Cropped Logo 1 Vastgoedapp Logo Voedselbank Haaglanden 1024x275