Onze diensten

01 Verkoop
02 Aankoop
03 Taxaties
04 Verhuur / Beheer

 

01

Verkoop

TeKoop RREBij het verkopen van je woning komt best veel kijken. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken zodat de verkoop zo succesvol als mogelijk verloopt.

Als VBO-makelaar zijn wij aangesloten bij de vereniging van makelaars en taxateurs waardoor je gegarandeerd bent van een makelaar met de nodige expertise want:

Onze dienstverleningen zijn ontworpen om een zo soepel mogelijk verkoopproces te verzekeren en u als klant een succesvolle verkoopervaring te bieden. Wij kunnen je terzijde staan bij:

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening, dan helpen wij je graag verder bij de verkoop uw woning. Wij komen allereerst langs om een opname van je woning te verrichten, zodat wij u een eerlijke en realistische waarde advies kunnen afgeven.

Hierna zullen wij in een persoonlijk gesprek onze werkwijze toelichten waarna wij je helpen bij het doorlopen van het verkoopproces.

Mocht het zo zijn dat je verdere vragen hebt over onze dienstverlening met betrekking tot verkoop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor alle deskundigheid brengen wij je een courtage in rekening die, afhankelijk van de hoogte van de verwachte (ver)koopprijs varieert tussen de 1% - 2% exclusief BTW.

Wij als team staan achter kwaliteit en eerlijkheid. Om dit te waarborgen kondigen wij met trots aan dat wij aangesloten zijn bij ‘Eerlijk Bieden’, het eerste volledig onafhankelijk keurmerk voor makelaars wat de consument een 100% eerlijk biedproces garandeert. Deze collaboratie toont onze ambitie om transparantie en betrouwbaarheid te verzekeren bij het proces.

 


 

02

Aankoop

RRE Div 01De aankoop van een woning is vaak een enerverende aangelegenheid. Dit begint al bij de zoektocht naar de ideale plek.

Wanneer er een woning wordt aangeboden die aan je wensen en eisen voldoet zullen wij je bij uw 2e bezichtiging bijstaan. De aanwezigheid van je eigen makelaar tijdens de bezichtigingen garandeert een vakkundig en objectief oordeel over de woning.

Wanneer je met het advies van je makelaar en je eigen overwegingen tot een positief oordeel komt, kan er worden overgegaan tot onderhandelen. De kennis en ervaring van uw makelaar komen daarbij goed van pas. Wanneer je tot aankoop besluit begeleiden wij je verder tot de dag van ondertekening bij de notaris. Het huis is dan officieel van jouw.

Ook daarna blijven wij je makelaar en kan je altijd met alle vragen bij ons terecht!

 


 

03

Taxaties

Een taxatie opdracht kan onder andere nodig zijn voor:

Bij een taxatie gaan wij uit van de “waarde in het economisch verkeer” m.a.w. de prijs die een onroerende zaak zou kosten als die op dit moment verkocht zou worden.

Vanuit onze onafhankelijke positie, ruime ervaring, regionale marktkennis bieden wij een objectief en realistisch waardeoordeel van het te taxeren object.

Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI (Het Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Zo bent u bij Rick Real Estate verzekerd van de juiste expertise om uw woning op objectieve wijze te waarderen.

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldverstrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht. Dit geldt voor zowel NHG als niet NHG financieringen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Er zijn bijna 4.900 NRVT geregistreerde taxateurs bij het NWWI aangesloten.

Onze tarieven voor een NWWI gevalideerde taxatie:

- woonhuis  
- appartement / appartementsrecht 
- extra kosten bij verbouwing
- extra kosten bij verhuurde staat

Bovenstaande taxaties kunnen wij verzorgen vanaf €695,- inclusief 21% BTW

NB: Register-Taxateurs krijgen regelmatig een verzoek om een waarde verklaring te verzorgen. Vanwege de grote maatschappelijke risico’s die hieraan verbonden zijn is dit sinds 2016 niet meer toegestaan.

Bent u geïnteresseerd? Neem direct Contact met ons op of maak gebruik van ons taxatie opdracht formulier

 

Nwwi Logo Nrvt 2022 2

 


 

04

Verhuur / Beheer

TeHuur RREWoning verhuren? Wij helpen je graag verder met de volgende stappen:

Voordat je woning te huur staat moeten er, evenals bij de verkoop van een woning, een aantal stappen doorlopen worden. Allereerst zullen wij een opname komen maken waarna wij het hele proces met je doornemen van het bepalen van de huursom tot de ondertekening van de huurovereenkomst.

Als VBO makelaar maken wij gebruik van de door de branche organisatie opgestelde huurovereenkomsten waardoor u verzekerd bent van juridisch goed onderbouwd contract.

Met het bezit van onroerend goed komt naast commercieel beheer ook financieel- en technisch beheer van je vastgoed aan bod. Hiervoor is veel specifieke kennis nodig. Denk hierbij aan:

Rick Real Estate heeft de kennis in huis om je hierbij te ondersteunen. Wij maken gebruik van Vastgoed App waardoor er o.a. meer inzicht en transparantie is naar de eigenaar en het eenvoudiger wordt voor huurders om een storing door te geven. Hiermee wordt ruis of onnodige communicatie voorkomen.

Voor alle relaties van Rick Real Estate gelden volgende consumentenvoorwaarden: klik hier