baner.jpg

logo_funda_koop.png

logo_huizenzoeker.png

Rick Real EstateWelkom,

Dagelijks besluiten honderden mensen in ons land om op zoek te gaan naar een andere woning.

De aanleiding kan feestelijk zijn, maar soms ook noodgedwongen. Wat de reden ook mag zijn en hoe uw wensen en eisen ook liggen, Rick Real Estate biedt u graag haar diensten aan tijdens uw zoektocht naar een andere woning.

Ook voor de verkoop van uw woning, of voor bemiddeling bij tijdelijke huur of verhuur zijn wij u graag van dienst.

Rick Real Estate is een Gecertificeerde VBO Makelaar.

AankoopAankoop,

De aankoop van een woning is vaak een enerverende aangelegenheid. Dit begint al bij de zoektocht naar de ideale plek.

Snelle informatie over het actuele aanbod vergroot de kans op succes. Via een zoekopdracht kan Rick Real Estate u steeds direct informeren, wanneer er een woning wordt aangeboden die aan uw wensen en eisen voldoet.

De aanwezigheid van uw eigen makelaar tijdens de bezichtigingen garandeert een vakkundig en objectief oordeel over de woning. Eventuele bouwkundige of juridische haken en ogen worden daarbij direct in kaart gebracht.

Wanneer u met het advies van uw makelaar en uw eigen overwegingen tot een positief oordeel komt, kan er worden overgegaan tot onderhandelen. De kennis en ervaring van uw makelaar komen daarbij goed van pas.

Wanneer u tot aankoop besluit begeleiden wij u verder tot de dag van ondertekening bij de notaris. Het huis is dan officieel van u. Ook daarna blijven wij uw makelaar en kunt u altijd met al uw vragen bij ons terecht!

Rick Real EstateVerkoop,

Wanneer u besluit uw woning via Rick Real Estate te verkopen dan kunt u verzekerd zijn van een grondige voorbereiding.

Een goede waardebepaling, bouwkundig, juridisch en kadastraal onderzoek, een uitgebreid marketingplan, alles is gericht op een probleemloze verkoop met het hoogste resultaat.

Op verschillende manieren wordt uw woning als "te koop staand" gepresenteerd.

De uitstraling van de presentatie op ons kantoor en op onze internetsite zorgen voor een optimaal resultaat.

Binnen enkele dagen nadat wij met de verkoop zijn gestart is er al informatie over uw huis beschikbaar op het internet.

Verhuur,
Te Huur

Ook bij het verhuren van uw woning of bedrijfspand is Rick Real Estate u graag van dienst.

Wij zoeken voor u de ideale huurder en werken conform alle regels en wetten die in de verhuur gelden. Tevens kunnen wij u ook helpen met tijdelijke verhuur wanneer u een dienstverband in het buitenland betrekt.

Verder doen wij het volgende:
Wij komen persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend intake gesprek en om nader kennis met elkaar te maken. Hierbij bespreken we uw mogelijkheden met betrekking tot verhuur. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij digitale foto's van uw woning, deze gebruiken wij voor het internet, want een huurwoning verdient nu eenmaal een mooie presentatie!

Wij melden uw woning aan op de belangrijkste woning websites waarop alleen gecertificeerde makelaars hun aanbod mogen tonen, zoals VBO.nl, Funda en nog vele andere websites.

Woningaanbod,

Wanneer u uw woning via ons te koop of te huur heeft aangeboden, plaatsen wij zo snel mogelijk alle gegevens in ons systeem zodat deze inclusief foto's vermeld wordt.

Via Rick Real Estate worden de gegevens van uw woning zichtbaar via de website van het VBO en op Funda.

Woningaanbod

De uitstraling van de presentatie op ons kantoor en op onze internetsite zorgen voor een optimaal resultaat.


Wij hopen ook u op deze manier van dienst te mogen zijn, neem direct contact met ons op wanneer u plannen heeft om uw woning te verkopen of te verhuren of voor een inleidend gesprek.

Welkom


Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]